Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@02:16:54 GMT

محمود دولت‌آبادی از تجربیاتش می‌گوید

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۵۰۹۹۸

محمود دولت‌آبادی از تجربیاتش می‌گوید

رویداد آنلاین «تجربه خلاق ادبیات» با حضور محمود دولت‌آبادی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا بر اساس خبر رسیده، وبینار «تجربه خلاق ادبیات» در روز شنبه (۱۱ مردادماه) ساعت ۱۹، به مدت سه جلسه دوساعته تا ۱۳ مردادماه با حضور محمود دولت‌آبادی، نویسنده پیشکسوت توسط یونیتک و با همکاری کمیسیون ملی یونسکو برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جایزه «یان میخالسکی» برای رمان زوال کلنل ۲۰۱۳ میلادی، نشان «شوالیه هنر و ادب» از دولت فرانسه ۲۰۱۴ میلادی، جایزه «بیست سال ادبیات داستانی انقلاب اسلامی» ۱۳۷۷، جایزه ادبی «یلدا» برای یک عمر فعالیت ادبی ۱۳۸۱ و نامزد «بوکر» آسیا برای رمان «زوال کلنل» ۲۰۱۲ میلادی در کارنامه محمود دولت‌آبادی دیده می شود.

کشف توانایی، دشواری خلاقیت، یادگیری و پرورش از جمله سرفصل‌هایی است که در این وبینار مطرح می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند از طریق نشانی اینترنت https://eseminar.tv/wb11315 برای شرکت در این وبینار ثبت نام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمود دولت آبادي محمود دولت آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۰۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقه عجیب شهید زین‌الدین به یک شهید

محمود احمدلو از نیرو‌های لشکر ۱۷ می‌گوید: شهید امیرحسین ندیری فرمانده اطلاعات عملیات لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) بود و شهید زین‌الدین علاقه زیادی به او داشت.

یک شب امیرحسین ندیری به سنگر ما آمد و ما از سعادت دیدارش خوشحال بودیم. ساعتی بعد مهدی زین‌الدین فرمانده لشکر ۱۷ و محمدجواد دل آذر فرمانده عملیات لشکر ۱۷ هم رسیدند، اما هر چه کردیم داخل سنگر نیامدند. زین‌الدین می‌گفت که ما کار داریم و لازم است که برویم.

من از میزان علاقه او به شهید ندیری خبر داشتم. به آقا مهدی گفتم: «بیایید داخل سنگر در خدمت باشیم؛ آقای ندیری هم هستند.» آقای مهدی در جوابم گفت: «محمود! چرا زودتر نگفتی؟!» 

به هر حال شهید زین الدین به شوق دیدار شهید ندیری به سنگر ما آمد. وقتی قرار شد شهید ندیری شب را در سنگر ما بماند تصمیم آقا مهدی به کلی عوض شد و به شهید دل آذر گفت: «شما بروید، من امشب را اینجا می‌مانم!» 

من به شوخی به شهید زین‌الدین گفتم: «شما که کار داشتی و می‌خواستی بروی! چطور شد که ماندنی شدی؟!»  پاسخ آقا مهدی را از قبل می‌دانستم! او به شوق دیدار شهید ندیری به سنگرمان آمد و ماندگار شد.

مرداد سال ۶۲ شهید ندیری و شهید شالی برای شناسایی به منطقه عملیاتی مهران رفته بودند که بر اثر برخورد با مین به شهادت رسیدند. شهید زین‌الدین بلافاصله بعد از شنیدن این خبر به معراج شهدا رفت و خیلی گریه کرد. این دوری زیاد طول نکشید و یک سال و سه ماه بعد مهدی زین الدین هم شهید شد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • کودکان با شعر زندگی موفق‌تری خواهند داشت
  • شگرد جالب محمود احمدی نژاد برای دست ندادن با زنان
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • حراج پشته‌های علف مشهور «مونه»
  • شهید آمریکایی راه مشروطه کیست؟! + فیلم
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است
  • ۸ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • علاقه عجیب شهید زین‌الدین به یک شهید